maandag, september 17, 2007

Instandhouding van letterlijke kindermishandeling.

-Niet kunnen erkennen van kinderen door vaders onterecht en zonder gedegen onderzoek naar toestandsbeeld van een moeder.
Ondanks bekende kenmerken waarbij de ggz niets zegt.
-Overtreding Burgerlijke wetboek inzake ook.
Immers daar staat letterlijk dat mensen geen gezag mogen/kunnen hebben ook eenzijdig niet als er sprake is van een letterlijke ernstige geestesstoornis, waarvan door deskundigen gezegd wordt dat BL dat IS.
-Letterlijke instandhouding en in de hand werken van OUDERVERVREEMDING met name als er al sprake is van de kenmerken zoals bedoeld tenslotte en waarbij dan de eventueel betrokken werkers maar verzwijgen onder mom wet privacy wat aan de orde is aan kenmerken van een toekosmtig gezaghebbend ouder nota bene richting familierechter ook. Waardoor dus deze rechter niet en/of verkeerde en onvoldoende informatie bekomt OOK.
-Overtreding Kinderrechtenverdrag en verdrag van de mensenrechten. Al jarenlang worden vaders eigen vaders gediscrimineerd in dit land als zelfs letterlijke valse aangifte kan worden gedaan van geboorte waarbij de betreffende ambtenaar gewoonweg niet of onvoldoende controleert of dat streepje wel zo is en de vader ook onbekend zou zijn van een geboren kind.
Nota bene een streepje.
Waarbij letterlijk door verzwijgen van familylife door hulpverleners OOK in gevallen
een rechter dus gewoonweg kan beslissen geen onderzoek in te willen stellen.
Waardoor aantoonbaar kinderen in een leugenwereld werden en worden geprest en gezet.
Met als gevolg aantoonbaar ziekte in gevallen.
Vele kinderen belanden zo in de psychiatrie overigens en in Jeugdzorg ook.
AMK's die niet wensen te reageren op terechte meldingen gedaan van oudervervreemding.
AMK's die dan maar niets wensen te onderzoeken als de ggz niets wenst mede te delen onder het mom wet privacy bijvoorbeeld.
Hulpverleners die bang zijn te melden, terwijl melding alleszinds terecht is als een vermoeden er bestaat van letterlijke psychische kindermishandeling.
Ook al kan dat worden aangetoond er blijkt gewoonweg dat zelfs afstamming onterecht zo kan worden afgenomen in dit land door valse geboorteaangifte.

Kortom vele kinderen en hun eigen vaders worden bedrogen. Met behulp van instanties zelf.
En dat doet kinderen schade aan aantoonbaar. Er bestond al jaren gedegen onderzoek door Gardner. Bekend kinderpsychiater ook betreffende passyndroom en oudervervreemding.
Dit land is op dat terrein HYPOCRIET bezig geweest en NOG. Ten koste van kinderen en hun welzijn en recht op eigen vaders in vele zaken.
Vaders die zwartgemaakt worden onterecht ook op papier, terwijl aan waarheidsvinding niets werd gedaan, omdat hulpeverleners gewoonweg zelfs bedrog door moeders blijken te verzwijgen.
Dat is aan de orde. Verschuiling achter de wet privacy waarvoor die niet is bestemd overigens.